Absolut

Az Absolut az egyik legegyedülállóbb vodka a piacon, így különösen nagy öröm volt számunkra egy olyan brand kommunikációján dolgozni, aminek a jól beazonosítható arculata mellett izgalmas ars poetica-ja és víziói is vannak. Hisszük, hogy a közös munkánk során mi is gyarapítottuk az Absolut örökségét!

Absolut Budapest Blog

Social

Az Absolut mindig is elkötelezett volt a művészetek iránt. Ennek szellemében hívtuk életre az Absolut Budapest blogot, aminek oldalain zenészek, képzőművészek, bartenderek, design-erek, divattervezők és még számos kiemelkedő művész mutathatta be elképzeléseit Budapestről és a világról.

Absolut Cocktail Fight

Social

A Cocktailt Fight egy többfordulós, egyenes kieséses üzenőfali nyereményjáték volt, tabellával, amiben rajongóink kedvenc Absolut koktélját kerestük! A klasszikus, modern vagy épp avantgarde koktélok párharcából álló nyereményjátékban hozzászólással lehetett szavazni, a győztes pedig egy full extrás Absolut pohárszettel és egy üveg Absolut-tal gazdagodott!

Originality

Social / Digital / Event

Az Absolut mindig is híres volt újító, meghökkentő vagy teljesen egyedi megoldásairól. Ennek jegyében mutatták be az “Originality” névre keresztelt limitált palacksorozatot, amely gyártása során minden egyes üveg véletlenszerű, így egyszeri és megismételhetetlen kékes festést kapott – a gyűjtők nem kis örömére. Nagy megtiszteltetés volt a kampányt népszerűsítő online aktivitáson dolgozni!

Közösségi média menedzsment

Social

Felsorolni is nehéz, miket csináltunk az Absolut-tal karöltve a közös munkánk során! Számtalan üzenőfali nyereményjátékot készítettünk, 30+ poszttematikát találtunk ki, fotóztunk, videóztunk, koktélt kóstoltunk, épp csak svédül nem tanultunk meg…még!

KAPCSOLAT