ALDI

2022 nyara óta dolgozunk Magyarország egyik piacvezető kiskereskedelmi láncának social media ügynökségeként. A magyar közösségi médiában jelenlévő márkák közül a leghumorosabb tartalmakat mutatjuk be hétről hétre és izgalmas aktivitásokkal erősítjük a márkahűséget az üzletlánc iránt.

Social media management

Social / Digital

Ki ne állna meg egy pillanatra, amikor meglát egy vicces ALDI posztot a Facebookon? A humoros tartalmak a vérünkben vannak éppúgy, mint az izgalmas aktivitások, nyereményjátékok és az edukatív posztok is. A Facebook mellett az Instagram oldalt kezeljük és a TikTok csatornát is több mint 1 évig vittük!

TikTok kommunikáció

Social / Digital

Több mint 1 éven át gyártottunk TikTok tartalmakat. Az ötletek kitalálásától, a kellékek beszerzésén keresztül a videók legyártásáig és utómunkájáig mindent mi csináltunk – persze mindent az ALDI aktív közreműködésével!

Fotózás

Fotó/Videó / Digital

Az Instagram oldalra kikerülő, szemet gyönyörködtető ételfotók minden héten egyenesen a Tricky konyhájából, a foodfotós csapatától érkeznek. Az ötletelést és beszerzést követően indul a gondos foodstyling, és készülnek az íncsiklandó fényképek. Természetesen a többi kolléga gondoskodik róla, hogy a végén egy falat se maradjon belőlük.

Halloween-i nyereményjáték

Social / Digital

Egy aktivitás, ami szó szerint TÖK JÓ volt! A galériás Facebook nyereményjátékban egy albumban 50 tököt sorakoztattunk fel, amelyek között elrejtettünk 5 db ALDI saját márkás terméket. Az igazán márkahű vásárlók nem csak észrevették, de pontosan tudták, hogy melyik terméket rejtettük el!

Szerencsesütis nyereményjáték

Social / Digital

Egy Facebook nyereményjáték keretein belül egyedi, ALDI-ra szabott üzenetekkel leptük meg a rajongókat, ha kommentben küldtek egy szerencsesüti emojit. A real-time marketing aktivitást nagyon kedvelték, kifejezetten nagy népszerűségnek örvendett.