Fit Müzli

2016-ban választott minket a Fit Müzli, hogy az FMCG szektorban szerzett tapasztalatainkat a márka szolgálatába állítsuk. Ennek eredménye egy összetartó Facebook közösség, egy új, modern és funkcionális weboldal, online image film, több promóciós és Facebook/Instagram nyereményjáték!

Online image film

Digital / Fotó/Videó

Mi lehetne gyümölcsösebb, mint egy szelet Fit Müzli? Talán a Fit Müzl image fim, amiben ínycsiklandó gyümölcsös jelenetek mellett a célcsoport minden tagját sikerült jó érzékkel megjelenítenünk, sőt! Még Görög Zitát is táncra perdítettük!

Ízpárbaj

Social

Az Ízpárbaj egy többfordulós, egyenes kieséses üzenőfali nyereményjáték volt, tabellával, amiben rajongóink kedvenc Fit termékét kerestük! A müzliszeletek, reggeli zabkásák és a további termékek párharcából álló nyereményjátékban, az akkor még vadi újnak számító, reakciógombok segítségével lehetett szavazni.

Fit Müzli Promóció

Digital / Social

A Fit Müzli promóciós nyereményjátékban legalább 1 Fit Reggeli Zabkását vagy Fit Fruit müzliszeletet kellett vásárolnia a résztvevőknek, majd a vásárláshoz kapott blokk AP kódját, valamint a vásárlást idejét kellett feltölteniük a játékhoz létrehozott microsite-ra. A több mint 10 000 kódfeltöltés önmagáért beszél!

Közösségi média menedzsment

Social / Fotó/Videó

Nagy hasznát vesszük a házi fotóstúdiónknak, amikor a Fit-re kell hétről hétre szemet gyönyörködtető képeket készítenünk! Külön erre a célra szerződtetett foodstylist-unk pedig annyira komolyan veszi a feladatát, hogy a fotózások alkalmával mindenki mocorog a Tricky-ben, hogy mikor lehet már rárepülni az elkészült finomságokra!

Fit Website

Digital

Az egészséges reggelik és nassok piaca robbanásszerűen nő, így épp ideje volt, hogy a Fit Müzli az általa képviselt minőséghez illeszkedő, a trendekhez illeszkedő weboldalt kapjon. A teljes ráncfelvarráson átesett site így már nemcsak a termékeket tartalmazza, de recepteket és egészségtippeket is talál az érdeklődő.

Zabkvíz

Digital

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, és bizony nem mindegy, hogy mivel indítjuk a napot! Ez az üzenet állt Zabkvízünk középpontjában, amiben a tápláló és egészséges Fit Reggelikkel kapcsolatban tettünk fel kérdéseket Facebook rajongóinknak értékes nyereményekért cserébe.

KAPCSOLAT