Havana Club

A kubai életérzést egy Facebook oldalra átmenteni nagy kihívás volt, de örömmel menedzseltük a Havana Club márkaoldalát. Hiszünk benne, hogy a havanai ritmus és a híres kubai életszeretet nem csak az irodában hagyott nyomott, de a lelkes közösségünk tagjaiban is gyökeret vetett!

Koktél Párbaj

Social

A Koktél Párbaj egy többfordulós, üzenőfali játék volt, tabellával, amiben rajongóink kedvenc rum koktélját kerestük! A klasszikus, vagy épp modern koktélok párharcából álló nyereményjátékban hozzászólással lehetett szavazni, a győztes pedig egy full extrás Havana Club pohárszettel és egy üveg Havana Club-bal gazdagodott!

Kubai Nyelvlecke

Social

Szeretünk poszttematikákban gondolkozni Facebook márkaoldalak esetében, így született meg ez az aktivitásunk, amiben, az addigra hetek óta sikeresen szereplő nyelvlecke posztokban kivesézett kubai kifejezéseket kérdeztük vissza rajongóinktól, egy üzenőfali játék keretében.

Mojito Fiesta

Social

A Havana Club nagyszabású kubai eventjéhez, a Mojito Fiesta-hoz készítettünk social media stratégiát, amely poszttematikákból, ajánlókból, Facebook event-ből és egy komplex hirdetési stratégiából állt, hogy kihozzuk a maximumot a legkubaibb nyári rendezvényből!

KAPCSOLAT