Jameson Irish Whiskey

A Jameson az egyik legkarakteresebb ír whiskey. Ezt a messze földön híres szellemiséget igyekeztünk az oldalon is megjeleníteni, hogy követőink akár egy poszt láttán már egy félhomályos ír pubban érezzék magukat egy pohár Jameson felett, a legjobb cimboráikkal körbevéve.

Jameson Cinetest

Social / Digital

A Jameson elkötelezett híve a filmeknek és a mozizásnak, így a miskolci Cinefest fesztivál fő támogatójaként adta magát, hogy teszteljük a Facebook rajongóink filmes tudását egy szórakoztató nyereményjáték keretében.

Irány Dublin!

Social / Digital / ATL/BTL

A dublini kiruccanás mellett számos ajándék várt a szerencsésekre a Jameson Irány Dublin! nyereményjátékban! A játékosoknak nem kellett mást tenniük, mint egy kiskereskedelmi forgalomban vásárolt Jameson termék AP kódját és a vásárlás idejét vagy a játékban résztvevő szórakozóhelyeken beszerezhető promóciós kódot feltölteni a microsite-ra.

Jameson Movember

Social / Digital

Ebben az aktivitásunkban a férfiak egészségügyi hónapjára, azaz a Movember kezdeményezéshez csatlakoztunk egy igazán férfias applikációval. Néhány kérdésre választ adva a játékosok megtudták, hogy pontosan melyik bajusz- és/vagy szakálltípus illene hozzájuk. Természetesen Jameson-nal háláltuk meg a vállalkozó szellemű játékosokat!

KAPCSOLAT