Magyar Termék

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. egy olyan közösséget jelent, ahol a védjegyhasználók a kereskedelem és marketing területén együttes erővel és egymást segítve érik el a közösen kitűzött céljaikat. A 2006-ban azzal a céllal alault, hogy tanúsító védjegyével segítse a hazai áruk könnyű és egyértelmű azonosíthatóságát, növelje a magyar termékek iránti keresletet. Sikerét jól jelzi, hogy mára több mint 170 cég mintegy 4000 terméke és szolgáltatása viseli a Magyar Termék védjegyek valamelyikét!

Válaszd a hazait! image film

Digital / Fotó/Videó

A Magyar Termék számára készítettünk látványos és ínycsiklandó online image film-et, amiben a legszebb magyar szavakat állítottuk párhuzamba a magyar termékekkel, hiszen ahogy a legszebb kifejezések hiányoznának a nyelvünkből, úgy a Magyar Termék védjeggyel ellátott termékek is hiányoznának a magyar asztalokról!

Spájzolj és nyerj! promóció

Digital / Social / ATL/BTL

Minden promóció egyformán izgalmas számunkra, hiszen egy működő vásárlásösztönző stratégia kitalálása mindig újabb és újabb kihívásokat rejt magában. A Spájzolj és nyerj AP kód feltöltős promócióban a vásárlóknak egy virtuális spájz polcait kellett feltölteniük védjegyes magyar termékekkel, hogy megnyerhessék az értékes nyeremények egyikét.

Tailor made promóciók

Social / ATL/BTL

Promóciókban otthon vagyunk! A védjegyes magyar termékek vásárlásának ösztönzésére készítettünk egyszerű, de hatékony üzletlánc specifikus promóciókat, a fejlesztéstől, a hirdetés stratégián át, a teljes lebonyolításig.

KAPCSOLAT