Nikon

2012 óta foglalkozunk az ikonikus fényképezőgép brand, a Nikon hivatalos magyar Facebook oldalának menedzselésével. Az évek alatt nem csak egy több tízezres, amatőr és profi fotósokból álló, összetartó közösséget sikerült kialakítani, de részesei lehettünk a Nikon sikeres Instagramra lépésének is.

Nikon 24/7 Fotópályázat

Digital / Social / ATL/BTL / Event

A Nikon 24/7 Fotópályázat úttörő volt a fotós kihívások mezőnyében: a verseny során 1 héten keresztül kellett bizonyítaniuk a fotósoknak rátermettségüket különféle izgalmas témákon keresztül, melyeket 24 óránként kaptak feladatul.

 
 

3 év garancia kampány

ATL/BTL

A Nikon kiterjesztett garancia kampány dobó kocka kulcsvizuáljából készítettünk animált preroll videót, social media anyagokat, hirdetési kampányt. citylight hirdetéseket, sőt, a különböző viszonteladói boltokba kihelyezhető oversized dobókocka display-t is.

Nikon Aula

Digital / Social

A Nikon Aula egy közösségi képmegosztó alkalmazás volt, melyben 3 opció állt a fotósok rendelkezésére: szabadon választhattak a havonta frissülő fotós témák közül; “kipörgethettek” maguknak véletlenszerűen témákat, melyeket 72 óra alatt kellett teljesíteniük; vagy saját témában tölthettek fel fotókat.

#BPVagyok Instagram fotóverseny

Digital / Social / Fotó/Videó / Event

A #BPVAGYOK a Nikon és a BP Shop kollaborációjából született különleges Instagram aktivitásunk, amelyben az Instafotósoknak Budapest emblematikus helyszíneit és atmoszféráját kellett megörökíteniük. A szakmai zsűri által kiválasztott képek rákerültek a Nikon és a BP Shop limitált ruhakollekciójára.

Pénzvisszatérítési kampány

Social / Digital

Büszkék vagyunk rá, hogy a Nikon évente visszatérő, sikeres pénzvisszatérítéses promóciójához mi is hozzátehetünk! Nem csak a promóciós microsite-ot fejlesztjük és tökéletesítjük évről évre, de célközönségre szabott, összetett hirdetési stratégiánkal tesszük hatékonnyá a kampányt.

Nikon COOLPIX családi hétvége

Digital / Social

Létrehoztunk egy különleges élménystandot, ahol számos program és játék várta a látogatókat. Jump & Smile fotózás, Nikon VAGYOK fotózás, Strapa Csata, Pixelrajzolás és -horgászat színesítette a háromnapos hétvégét. A standon 6-8 hostess és egy profi fotós várta a látogatókat nyitástól kapuzárásig.

Google Display Network hirdetések

Digital

Évek óta készítünk a Nikon számára különböző digitális megjelenéseket. A közösségi médiás megjelenéseken kívül más marketing eszközökre is tervezünk és készítünk kreatív anyagokat. A statikus és mozgó GDN bannereket a brieftől függően adaptálunk, vagy épp tervezünk, sőt házon belül fejlesztjük le.

Nikon Épületháló

ATL/BTL

A méret igenis számít! Szó szerint az egyik legnagyobb megbízás, amit a Nikonnak teljesítettünk.

Nikon 7 fotópályázat

Digital / Social / ATL/BTL / Event

A Nikon 7 Fotópályázat izgalmas kihívásokat tartogatott a fotós közösség számára. A 3 hétig tartó versenyben 21 egyedi témát kellett a pályázóknak kizárólag friss, a verseny ideje alatt készült fotókkal megörökíteniük. A versenyt a nyertes alkotásokból álló kiállítás zárta a Capa Központban.

#nikonfest

Social

A Nikon számára nem csak a profi fotósok támogatása, de az új fotós generáció “kinevelése” is fontos, hiszen a fényképezés az egyik legsokoldalúbb önkifejezési forma. Ennek adott teret a #nikonfest Instagram fotópályázatunk, amiben 18 fesztiválos témában mutathatták meg kreativitásukat az okostelefon generáció tagjai!

Közösségi média menedzsment

ATL/BTL / Event

A PHOTOEXPO indulása óta, évről évre mi tervezzük meg a Nikon standját, hogy a márka megjelenése hű legyen önmagához a fotós szakma legfontosabb hazai seregszemléjén.

Közösségi média menedzsment

Social

2012 óta foglalkozunk az ikonikus fényképezőgép brand, a Nikon hivatalos magyar Facebook oldalának menedzselésével. Az évek alatt nem csak egy több tízezres, amatőr és profi fotósokból álló, összetartó közösséget sikerült kialakítani, de részesei lehettünk a Nikon sikeres Instagramra lépésének is.

Nikon Store branding

ATL/BTL

Nem csak az online térben ügyelünk rá, hogy a Nikon a presztizsének megfelelően jelenjen meg. A kreatív csapatunknak sikerült egyszerre a Nikon arculatába illő, mégis friss és figyelemfelkeltő kirakat designt alkotniuk.

KAPCSOLAT